Wij zijn

 

Pantarein

Pantarein heeft als consultancybedrijf een exclusieve focus op duurzaamheid. Onze missie: werken aan een betere wereld door mee te bouwen aan de bedrijven van de toekomst.

De weg naar
Duurzaamheid

De weg naar een klimaatneutrale samenleving zien wij als de grootste opportuniteit voor deze generatie. Maar voor veel ondernemingen en organisaties is dat pad niet evident.

Wij helpen door duurzaamheid in de hele breedte - zowel op het vlak van klimaat en milieu, sociaal gezien als inzake goed bestuur - stap voor stap te verankeren in je strategie, businessmodel en bedrijfsvoering.

Dubbele
expertise

Kiezen voor Pantarein is kiezen voor een doorgewinterde ESG-sparringpartner. We werken op het snijvlak van duurzaamheid en communicatie en hebben als team diepgaande expertise opgebouwd in alle belangrijke duurzaamheidsthema’s: klimaatmitigatie en CO2; klimaatadaptatie, biodiversiteit en ecosystemen; grondstoffen en circulaire economie; milieuverontreiniging; waterverbruik; de sociale aspecten van duurzaamheid; goed bestuur, due diligence en duurzaamheid in de supply chain.

Onze experts zijn beslagen in de Europese en internationale duurzaamheids- en rapporteringskaders: de CSRD, ESRS, EU-taxonomie, ISSB … Ze begeleiden dagelijks bedrijven om nieuwe regelgeving in de praktijk toe te passen.

We walk
The talk

Wij geloven dat duurzaam ondernemen werkt. En daar zijn we zelf het levende bewijs van. Duurzame verandering is onze reden van bestaan en maakt ons tot een gezonde, groeiende onderneming. We zijn gehuisvest in een bijna-energieneutraal gebouw en wekken onze eigen energie op. Driekwart van onze medewerkers komt met de fiets naar kantoor. Work-lifebalance is voor ons een evidentie. Wij vinden dat zakelijk leiderschap zowel empathisch als doortastend moet zijn en dragen respect en vertrouwen hoog in het vaandel.

Via onze CSRD-kennishub stellen we onze praktijkgerichte blik op de Europese Green Deal ter beschikking van een community van meer dan 10.000 professionals.

Ons

team

 

In ons multidisciplinaire team komen milieu- en ingenieurskennis, financiële expertise, communicatie- en sociale wetenschappen, marketingknowhow en creatieve skills samen. Die unieke kruisbestuiving maakt het mogelijk om werkelijke impact te creëren in organisaties.

Katelijne Norga

CEO & founder

Jonas Kiesekoms

Head of Communication

Janne Geelen

Creative director

Daisy Hombroeckx

Chief operations & planning

Liesbeth Voets

Head of Sustainability

Maxime Bisschop

Communication officer

Sophie Maeseele

Sustainability consultant

Koenraad Coel

Content creator

Katleen Put

Content creator

Lien Moris

Eindredacteur

Iris Penninckx

Senior sustainability consultant

Inès Aoun

Senior sustainability consultant

Eva Schobyn

Sustainability consultant

Silke Vanweddingen

Digital designer

Saar Van Acker

Project manager &

content creator

Tine Steens

Project manager &

content creator

Katrien De Cort

Sustainability consultant

Lisa Ponet

Sustainability consultant

Sofie Coenen

Sustainability consultant

Muriël Swartenbroekx

Communication consultant & projectmanager

Nicolas Crins

Sustainability consultant

Ken Jacops

Office manager

Liesel Boutsen

Sustainability consultant

Wil jij mee

het verschil maken in ons team?

 

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s met een hart voor de klimaattransitie.

Careers

Beginnen

aan je ESG-
traject

 

Wil je duurzaamheid verankeren in je businessmodel? Je organisatie klaarstomen voor de Europese Green Deal? Wij begeleiden je.