Wij zijn

 

Pantarein

Pantarein heeft als consultancybedrijf een exclusieve focus op duurzaamheid. Onze missie: werken aan een betere wereld door mee te bouwen aan de bedrijven van de toekomst.

Pantarein team voor gebouw
groepsfoto team Pantarein

De weg naar
Duurzaamheid

De weg naar een klimaatneutrale samenleving zien wij als de grootste opportuniteit voor deze generatie. Maar voor veel ondernemingen en organisaties is dat pad niet evident.

Wij helpen door duurzaamheid in de hele breedte - zowel op het vlak van klimaat en milieu, sociaal gezien als inzake goed bestuur - stap voor stap te verankeren in je strategie, businessmodel en bedrijfsvoering.

Dubbele
expertise

Kiezen voor Pantarein is kiezen voor een doorgewinterde ESG-sparringpartner. We werken op het snijvlak van duurzaamheid en communicatie en hebben als team diepgaande expertise opgebouwd in alle belangrijke duurzaamheidsthema’s: klimaatmitigatie en CO2; klimaatadaptatie, biodiversiteit en ecosystemen; grondstoffen en circulaire economie; milieuverontreiniging; waterverbruik; de sociale aspecten van duurzaamheid; goed bestuur, due diligence en duurzaamheid in de supply chain.

Onze experts zijn beslagen in de Europese en internationale duurzaamheids- en rapporteringskaders: de CSRD, ESRS, EU-taxonomie, ISSB … Ze begeleiden dagelijks bedrijven om nieuwe regelgeving in de praktijk toe te passen.

We walk
The talk

Wij geloven dat duurzaam ondernemen werkt. En daar zijn we zelf het levende bewijs van. Duurzame verandering is onze reden van bestaan en maakt ons tot een gezonde, groeiende onderneming. We zijn gehuisvest in een bijna-energieneutraal gebouw en wekken onze eigen energie op. Driekwart van onze medewerkers komt met de fiets naar kantoor. Work-lifebalance is voor ons een evidentie. Wij vinden dat zakelijk leiderschap zowel empathisch als doortastend moet zijn en dragen respect en vertrouwen hoog in het vaandel.

Via onze CSRD-kennishub stellen we onze praktijkgerichte blik op de Europese Green Deal ter beschikking van een community van meer dan 10.000 professionals.

Ons

team

 

In ons multidisciplinaire team komen milieu- en ingenieurskennis, financiële expertise, communicatie- en sociale wetenschappen, marketingknowhow en creatieve skills samen. Die unieke kruisbestuiving maakt het mogelijk om werkelijke impact te creëren in organisaties.

Katelijne Norga

CEO & founder

Liesbeth Voets

Head of ESG Strategy & Reporting

Anke Massart

Head of ESG Implementation

Jonas Kiesekoms

Head of Communication

Iris Penninckx

Senior sustainability consultant

Koenraad Coel

Content creator

Katleen Put

Content creator

Muriël Swartenbroekx

Communication consultant & projectmanager

Inès Aoun

Senior sustainability writer

Eva Schobyn

Sustainability consultant

Daisy Hombroeckx

Sustainability consultant

Janne Geelen

Creative director

Lisa Ponet

Sustainability consultant

Saar Van Acker

Project manager &

content creator

Liesel Boutsen

Sustainability consultant

Sophie Maeseele

Sustainability consultant

Tine Steens

Project manager &

content creator

Isa Deslypere

Finance & HR

Silke Vanweddingen

Graphic designer

Nicolas Crins

Sustainability consultant

Hanne De Weer

Sustainability consultant

Katrien De Cort

Sustainability consultant

Marita Palstermans

Office Manager

Marjan Jacobs

Sustainability consultant

Leen Wouters

Communication consultant & project manager

Wil jij mee

het verschil maken in ons team?

 

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s met een hart voor de klimaattransitie.

Careers

Beginnen

aan je ESG-
traject

 

Wil je duurzaamheid verankeren in je businessmodel? Je organisatie klaarstomen voor de Europese Green Deal? Wij begeleiden je.